Dogs & Tails

Tijdens de 2019 editie van Hotelnacht opende PAND10 zijn deuren eenmalig voor exclusieve dogs.

Executive chef Bas van Kranen en zijn team van Bord’Eau Restaurant Gastronomique verlieten zaterdagavond 19 januari 2019 de keuken om samen de meest exclusieve hotdogs van Amsterdam te bereiden in PAND10. Van 00:00 – 04:00 uur serveerde het team ‘decadente’ hotdogs met een mooie selectie aan sprankelende cocktails van onze mixologists van Freddy's Bar.

De exclusiviteit zit niet alleen in de samenstelling van de hotdog, er zijn slechts 100 stuks van elk soort beschikbaar, geserveerd op het lekkerste briochebroodje van Amsterdam.

Bekijk de Dogs & Tails die deze editie geserveerd werden;

LOBSTERS & FLOWERS WITH HOLY OFFERING COCKTAIL (€25,-)
Brioche gevuld met kreeft, citroenverbena mayonnaise en rozen
Don Julio Anejo met citroenverbena siroop, limoen en kardemom bitters

FOIE GRAS & WILD DUCK WITH NEGRONI SBAGLIATO COCKTAIL (€25,-)
Brioche gevuld met wilde eend en foie sausage, zwarte truffel en ui
Campari met sweet Vermouth en bier 

PORK BELLY & CAVIAR WITH DUTCH MARTINI COCKTAIL (€25,-)
Brioche gevuld met pork sausage, kool en Asetra kaviaar
Corenwyn met wodka, Vermouth en ‘Amsterdamse ui’

BANANA & CHOCOLATE WITH JEREZ OLD FASHIONED COCKTAIL (€20,-)
Kaneelbrioche gevuld met gekarameliseerde banaan, yuzu en chocola
Bourbon met geroosterde hazelnoot en sherry reduction, smokey Whiskey en Angostura bitters

 Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan diëtaire wensen en restricties.