Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

RESERVEREN

Lunch

Het team van Bord’Eau is klaar voor een nieuw culinair avontuur; met deze promotie zal de lunchcultuur niet meer hetzelfde zijn. Nodig uw vrienden, familie en relaties uit om te genieten van the city’s best lunch deal:  een 3 gangen menu voor slechts €48,- per persoon, exclusief dranken en indien gewenst binnen het uur geserveerd.

Diner

Het menu van Bord’Eau biedt u de mogelijkheid om, naast het à la carte menu, ook te reserveren voor een 6, 7 of 8 gangen menu. Het restaurantgedeelte van Bord’Eau is geschikt voor een gezelschap tot aan 6 personen. Reserveringen voor een gezelschap tussen de 6 en 12 gasten, verwelkomen wij u graag in de Private Dining Room, welke direct verbonden is met Bord’Eau. Het menu stellen wij dan graag voor u samen.

WACHTLIJST

Is het niet mogelijk om op de door uw gewenste datum een reservering te maken, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met één van onze medewerkers. Indien gewenst kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen.

CONTACT

Bord’Eau is geopend van dinsdag tot en met zaterdag:
Lunch van dinsdag – vrijdag van 12:00 - 14:30 uur
Diner van dinsdag – zaterdag van 18:30 - 22:30 uur
Op zondag en maandag is Bord’Eau gesloten.

Voor reserveringen of het ontvangen van meer informatie kunt u dagelijks contact opnemen met één van onze medewerkers van 10:00 tot 18:30 uur via:

E: restaurant@deleurope.com 
T: +31 (0)20 531 16 19.


WORK WITH US NEWSLETTER